El que oferim

Disposem de 5 habitacions dobles amb bany compartit. Totes les habitacions tenen unes vistes espectaculars del Camp de Tarragona. Oferim servei de desdejuni, dinar y sopar. Disposem de restaurant. Ens trobem a pocs kilómetres de Mont.roig del Camp. 

Disponem d’un menjador amb cuina típica casolana, la nostra especialitat són les carns a la brasa, peus de porc, xató, escudella i calçots. Tenim un aforament de 43 persones i tanquem el dimarts per descans setmanal. El preu mitjà del menú és de 14 euros per persona.

L’ermita és un símbol de la comarca. Ens trobem a 3 Km de Mont-roig del Camp. El temple de Sant Ramon, d’aparença cúbica i emblanquinat, inicialment castell feudal del segle XIII, destaca sobre l’edifici principal. Al costat de l’ermita hi trobarem un mirador natural on s’hi arriba per un camí obert a la roca i que surt de l’aparcament per una escala amb barana de fusta.

Opnions del nostres clients

  • Excel.lent 75%
  • Molt bo 20%
  • Normal 5%

El nostre menjador

Especialitats

La especialitat del nostre menjador són les carns a brasa, calçotades, la escudella, els peus de porc i el xató. La nostra cuina es casolana.

Per a grups

Celebracions per a grups a preus especials. Pregunta’ns sense compromís i et farem un pressupost a la teva mida.

Un lloc màgic…

Un lugar mágico y maravilloso. Subimos desde el camping en la costa y se encuentra a pocos minutos. Es un paraíso natural muy recomendable para visitar y disfrutar en familia. Rincones preciosos y mucha naturaleza. Excelentes vistas.

Un lugar mágico

Se trata de un restaurante familiar con comida típica catalana, calidad pecio muy aconsejable excelente trato tanto de propietarios como personal que atiende, aconsejo visitar, existe posibilidad de alquilar habitación en mismo restaurante.

Muy recomendable

Es un lugar precioso, muy cerca de Cambrils y Salou, con unas vistas espectaculares sobre el Baix Camp, desde las montañas hasta el mar. Vale la pena acercarse y hacer un paseo por la zona, además puedes comer muy bien en el restaurante.

Excelente comida

Dinar per grups

Oferim dinars per a grups i empreses, organitzem calçotades, celebracions familiars. Pregunta’ns i t’informarem…

Reservar